Lær dit barn om mode og gør juleventetiden kortere

jul og mode

Har du børn eller et barn, og nærmer julen sig snart med hastige skridt? Så har du helt sikkert oplevet at dit barn kan føle at ventetiden indtil det endelig bliver den 24 december og det endelig er tid til at få pakket gaver op kan være ulidelig lang. En måde at gøre denne ventetid for dit barn kortere er ved at lære dem om mode i en så tidlig alder som muligt.

Moderåd giver juleglæde

Moderåd til juletiden passer enormt godt ind, for julemoden er tid spændende at følge med i hvert år. hvis dit barn i en tidlig alder kommer til at engagere sig i modeverdenen så kan du trygt sætte ham eller hende til at kigge i modemagasiner, og på den måde så vil det hele gå meget hurtigere.

En fordel ved dette er samtidig at man på den måde ofte vil skabe nye ønske ideer til din lille dreng eller pige. Hvis de fx ser nogle nye spændende bukser, eller en ny lækker trøje så kan det være at det er den, der kommer øverst på ønskelisten.

Hvorfor er ventetiden så lang?

Julen er den verdslige kendte og en af ​​de mest foretrukne slags ferie for børnene. Når et barn vokser op, vil hans / hendes verden blive fyldt med mærkelig slags ting. Du kan ikke forvente, at deres sind sidder der og ikke skyrocket. Når du er et barn, er der en masse forventninger, som du har, og det er den primære årsag til, at ventetiden er så lang og ser ud til at være strækket før jul. Dit sind føles som om det vil sprænge af energi, men på samme tid kan du ikke kontrollere din spænding.

Hvorfor er ventetiden så lang for børn i julen?

Når du er barn, lider du sandsynligvis af amnesi fra børnene. Det betyder, at når du har det sjovt, så glemmer du helt, hvad tid du er, og på hvilket sted også. Så barndommen er kompliceret, end det ser ud til. Dette er den primære årsag til, at julen føles som om det er en lang strækning. Eleverne skal gå i skole hver dag og deltage i undervisningen. De er nødt til at tage sig af deres studier for at sikre sig, at de venter til næste jul.

Det hele kan blive meget seriøst og langtrukkent, når man går og venter på at julemanden skal finde vejen forbi ens hjem. Derfor så kan man også gøre den kortere på andre måder. Fx kan man lære sit barn en række sjove julejokes eller noget, som hvertfald giver julehyggen et hak opad i den rigtige retning.

Dette er, når hjernen udløser og lærer dem, at julen nu er længe gået, og det vil tage en masse tid at vente. Før tre år bliver det svært for et barn at have en episodisk hukommelse. Dette betyder, at det bliver svært for dem at visualisere et koncept af tidsrammen og arbejde inde i deres hjerne. Dette er den vigtigste ting eller årsagen til, at deres næste jul synes alt for længe væk fra dem. Hvis du er forælder, og dit barn altid narrer dig om den kommende jul, så vær tålmodig med dem. Fortæl dem, at det snart kommer, og det er allerede rundt om blokken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *