Mode og afslapning

mode og afspaning

Når man går så meget op i mode som du og resten af vores læsere gør så kan det ofte være at hovedet har brug for en lille pause. Hvis dette er tilfældet så er det en god ide at finde frem til nogle af de aktivteter som gør at hovedet får lov at slappe af. Det nytter ikke noget at man føler at man er i gang med at slappe af hvis det i virkeligheden er på bekostning af at hovedet stadig er i fulde sving. Derfor har vi her samlet en lille liste med nogle af de ting du kan give dig i kast med, hvis du gerne vil slappe en lille smule af så det ikke er hele livet der går op i en enkelt ting: nemlig mode.

 

Læg en kabale

En af de ting der i sær gør at man får tappet af er at finde et sæt kort frem og så gå i gang med at lægge en kabale. De fleste af os har før eller siden prøve at lægge en kabale, og det er noget som man sikkert gjorde da man var på besøg hos sin gamle bedstemor eller måske sin mormor og derved blev indviet i de mange forskellige kabaler som der er. For mange det er der! Der er både en 7 kabale, som mange vælger at lægge men der er også den anden version der er kendt som edderkop kabalen. Hvis du ynder at lægge sådan en så kan du finde en edderkop kabale her, og spille den helt gratis.

Løb en tur

Derudover kan du også vælge at tage ud og løbe en tur. Det at løbe en tur kan i første omgang forkomme som en aktivitet hvor man skal bevæge sig og derfor tænker man at man ikke får slappet af. Men det er netop hele pointen. Man får ikke slappet af i kroppen men det at løbe en tur gør at hovedet får lov at slappe af da det ikke kræver nogen hjerne aktivitet at skulle løbe ud af en lige strækning.

Vær sammen med veninderne

Sidst men ikke mindst så husk lige at være sammen med veninderne. For skønt at man også kan snakke om mode med dem, så er det altså stadig noget mere afslappende. Så hvis du har haft en travl dag eller en weekend hvor det hele gik lidt for meget op i mode så træk stikket og skriv eller ring til en god veninde så i kan få det hyggeligt sammen. Læs mere om hvordan du ved hvem dine bedste veninder i virkeligheden er her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *