Sådan bliver du smukkere

sådan bliver du pænere

Mode og skønhed hænger sammen, og det er svært at komme udenom. Hvis du føler at du ikke har noget dit fulde potentiale eller din fulde skønhed, så vil du her kunne finde et par ideer til, hvordan du endelig får udlevet dit fulde potentiale.

Det er sådan set underordnet hvor gammel du er. Om du så kun er 15 år eller måske netop er fyldt 50 eller er endnu ældre, så vil der være et par skønhedstips at finde i artiklen her, som du kan tage med dig og gøre brug af!

pæn med fitness

Følg disse tips til et bedre dig!

Herunder finder du nogle af de råd og ideer, du kan gøre brug af. Nogle af ideerne kommer fra artiklen på Femina.

Dyrk motion og vær aktiv

Jeps, du hørte det rigtigt. Det er nok en kliche at nævne dette råd, men det er da heller ikke for sjov at det er en ting, der bliver nævnt gang på gang i denne type lister. Det er noget der gør det hele lidt sjovere for når først man kommer ind i et god rytme, så vil motion og fitness slet ikke føles så hårdt som det måske gjorde i starten. Og tro mig, når jeg siger, at når du kommer ind i en god rutine, så vil du se frem til at skulle i gang!

Yoga er noget af det bedste du kan gøre!

pæn med yoga

Det er noget af et løfte at komme med at påstå, at du kan opnå alt det ved at dyrke yoga, men ikke desto mindre er det helt rigtigt. Yoga har været kendt i Østen i flere årtusinder, og selv om den naturligvis har ændret sig og delt sig i flere retninger, så er yoga i bund og grund nogle øvelser for krop og sind, som træner netop de nævnte egenskaber. Det vil du hurtigt kunne erfare.

Du kan træne yoga mere eller mindre intensivt, lige som du kan det med en hvilken som helst anden sport. Du kan også gå skridtet videre end det med at lave øvelserne – og indtage den rette kost, meditere, leve asketisk og så videre. Dyrk yoga på dit eget niveau – det kan kun gøre godt.

Den stærke, men yndefulde udstråling

Yoga gør dig både stærk og afbalanceret. Når du er det, så vil det afspejles i din krop, og din udstråling vil tydeligt vise det. Det er at være i kropslig kontrol på den blide måde. 

Betyder alle disse egenskaber noget for dig, og vil du gerne føre dig på en kontrolleret, men afslappet måde, så kan yoga godt være noget for dig. Det er en stærk sidegevinst at få, når du dyrker en sport. Læs meget mere om, hvilke gode egenskaber, yoga kan give dig. Det er faktisk en af de stærkeste former for allround-træning, som du kan udføre.

Yoga kan godt være meget blidt og stadig have en god effekt. Det kan også sagtens være uventet hårdt, når du kommer længere op i træningshierarkiet. Uanset hvilket niveau, du dyrker yoga på, så vil træningen gøre noget godt for dig på flere felter. Det gælder både i forhold til din krop og til dit sind. Så hvorfor ikke give det et forsøg? Måske bliver du glad for det. 

Så hvis du vil finde dig selv og din sande skønhed, så er der herover dit at tage fat på!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *