Skal du sælge din bolig ved siden af modeshowene?

Når du har gået catwalk op og ned, så kommer der en tid hvor tingene bliver mere seriøse. Det hele kan ikke gå op i mode hele tiden. Derfor kommer her nogle tips, til den lidt mere modne og voksne person. Det drejer sig om, hvorledes man skal få solgt sit hus eller lignende.

Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, skal det selvfølgelig gå så hurtigt som muligt. Du vil selvfølgelig også gerne have den bedste pris for boligen. Men hvilken salgsmetode virker endelig bedst, og hvordan kan du gøre det på den billigste måde? Læs her gode råd til, hvordan du kan sælge forskellige typer af boliger.

Selvsalg eller ejendomsmægler

Om man skal bruge en ejendomsmægler eller selv sælge sin bolig, kommer an på mange ting. Det første, man skal overveje, er, hvor populær en bolig vil være for købere. Det kan være, at man gerne vil spare prisen for en ejendomsmægler, men hvis man bor i et hus i et mindre, populært område, kan det være svært at komme ud til købere, der er interesseret uden hjælp fra en ejendomsmægler.

Hvis man skal sælge sin andelsbolig, er der bedre mulighed for selvsalg, fordi det er en populær form for bolig, og foreningerne ofte er placeret i populære forstæder. Når du skal lave selvsalg af din bolig, skal du dog ligge lidt mere arbejde i en annonce for at få din bolig til at virke attraktiv.

Prissætning

Når der skal sættes en pris, er der også nogle ting, du skal overveje. Hvis du gerne vil sælge din bolig meget hurtigt, er du nok nødt til at sætte prisen ned, så boligen er mere attraktiv for købere. Du skal dog også overveje vurderingen af din bolig, og prisen af lignende bolig i samme område.

Standen og alderen af din bolig er også afgørende. Hvis du har en andelsbolig, er foreningens økonomi, også en afgørende faktor. Hvis du gerne vil have meget for din bolig, skal du også forvente, at det vil tage længere tid at sælge.

Hvor meget arbejde vil du ligge i salget?

Du har mulighed for at betale dig til en indretning og fotografering af din bolig i forbindelse med salg, og du kan lægge ansvaret for at finde købere og forhandle over til en ejendomsmægler. På den måde behøver du ikke gøre meget selv, men du skal af med nogle penge i den sammenhæng.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *