Tips til sundt, smukt og fyldigt hår

Dette indlæg er sponsoreret

Er du træt af kedeligt, fladt og slidt hår? Frygt ej, der er masser af ting du kan gøre for dit hår så det bliver sundere og flottere at se på. Selvom at alle mennesker er født med et forskelligt hår, og med forskellige hårtyper, så er der alligevel meget du kan gøre for at hjælpe det på vej, og samtidig også mange faldgrupper, som du bør undgå. Her får du tips til hvad du bør gøre, og hvad du ikke bør gøre, på vejen mod et smukkere sundere og mere fyldigt hår. 

Vores hår er et af de ansigtstræk, hvis man kan kalde det det, som skaber mest udtryk, og som også kan skabe den mest drastiske ændring. Man kan mange ting med sit hår, og håropsætning og forskellige hårfarver kan gøre en masse forskelligt for dit look. Desuden kan det være sjovt at teste af hvad der passer bedst til en selv, og det heldige er jo, at håret vokser ud igen, og så kan man starte forfra. Alles hår har forskellige behov og derfor er det også vigtigt at vælge produkter ud fra din hårtype og måske ikke nødvendigvis hvad din veninde er glad for at bruge. Du kan finde et stort udvalg af testede produkter hos https://bapoon.dk/, hvor du finder alt til hårpleje og mange andre lækre ting. 

Det bør du huske

Der kan være mange årsager til at man oplever slid på håret, der resulterer i et hår som er livløst og mat. Desuden er menneskers hårtyper meget forskellige. Her er en række tips til hvad du kan gøre for dit hår. Håret oplever helt naturligt slid i løbet af dagen, og påvirkes af vind og vejr. Men der er sikkert også nogle ting som du slet ikke var klar over, slider på dit hår. 

  • Beskyt mod solen
  • Spørg din frisør til råds
  • Vær skånsom med håndklædet
  • Vask mindre
  • Husk trimningen af spidser
  • Vitaminer
  • Mindsk styling med varmelementer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *